Tandplejens klinikker tager stadig imod raske patienter. Regeringen har strammet restriktionerne, men de berører IKKE Tandplejen. Så har du en aftale med os eller brug for akut hjælp, vil vi stadig gerne se dig. Husk at følge nedenstående retningslinjer, før du møder op på klinikken.

MØD IKKE OP PÅ KLINIKKEN UDEN AFTALE

I Tandplejen Aarhus følger vi Sundhedsstyrelsens retningslinjer, hvilket betyder, at der kun er plads til et vist antal personer i venteværelset. Mød derfor ikke op på tandklinikken uden en aftale.

MAKS. ÉN PÅRØRENDE

Tag maks. én pårørende med. Så hjælper du os med at overholde retningslinjerne for, hvor mange vi må være i venteværelset og på klinikkerne.

SKAL JEG FREMVISE CORONAPAS?

Du skal ikke fremvise coronapas eller en negativ test, når du møder op til din aftale på tandklinikken. Men bliv hjemme og husk at ringe afbud, hvis du eller nogen i din husstand har symptomer på COVID-19.

RING TIL OS

Har du brug for hjælp, skal du ringe til din tandklinik. Vi har åben for telefonisk rådgivning mandag-fredag kl. 8-15. Vi kan også aftale en video-konsultation, hvis der er brug for det. Det er vigtigt, at du ikke møder op på klinikken uden en aftale. Find kontaktinfo på din tandklinik her.

RING AFBUD HVIS DU HAR SYMPTOMER

Ring afbud og bliv hjemme, hvis du eller nogen i din husstand har symptomer på COVID-19 (feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine og muskelømhed).

RING AFBUD HVIS DIT BARN ER HJEMSENDT FRA CORONARAMT SKOLE/DAGINSTITUTION

Ring afbud og bliv hjemme, hvis dit barn er sendt hjem fra en corona-ramt klasse. Ring og få en ny tid, når dit barn er raskmeldt.

SMITTET MED CORONA-VIRUS ELLER KARANTÆNERAMT?

Er dit barn smittet eller i karantæne og har brug for akut tandbehandling, skal du kontakte din tandklinik. Find kontaktinfo på din tandklinik her.

Vi vil i første omgang forsøge at hjælpe medicinsk med for eksempel smertestillende medicin eller antibiotika, indtil dit barn er rask eller ude af karantæne.

GENEREL INFORMATION OM CORONA-VIRUS FRA AARHUS KOMMUNE

På Aarhus Kommunes hjemmeside får du seneste nyt om coronavirus fra Aarhus Kommune. Følg med i udviklingen på aarhus.dk/borger/corona.