RING TIL OS

Ring til din tandklinik, hvis du har brug for hjælp. Vi har åben for telefonisk rådgivning mandag-fredag kl. 8-15. Vi kan også aftale en video-konsultation, hvis der er brug for det. Find kontaktinfo på din tandklinik her.

BEGRÆNS ANTALLET AF BESØGENDE

Under tiden med restriktioner har vi erfaret, at børnene finder en større ro og tryghed, når de kun ledsages af et enkelt familiemedlem. Vi anbefaler derfor, at I kun møder op én pårørende. Hvis behovet er der, er begge forældre og søskende selvfølgelig stadig velkomne.

RING AFBUD HVIS DU HAR SYMPTOMER

Ring afbud og bliv hjemme, hvis du eller nogen i din husstand har symptomer på COVID-19 (feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine og muskelømhed).
Hvis dit barns behov er akut, for eksempel i forbindelse med tandpine: Ring til din tandklinik og hør, hvordan vi kan hjælpe.

SMITTET MED CORONA-VIRUS?

Er dit barn smittet og har brug for akut tandbehandling, skal du kontakte din tandklinik. Find kontaktinfo på din tandklinik her.

Vi vil i første omgang forsøge at hjælpe medicinsk med for eksempel smertestillende medicin eller antibiotika, indtil dit barn er rask eller ude af isolation.

GENEREL INFORMATION OM CORONA-VIRUS FRA AARHUS KOMMUNE

På Aarhus Kommunes hjemmeside får du seneste nyt om coronavirus fra Aarhus Kommune. Følg med i udviklingen på aarhus.dk/borger/corona.