RING TIL OS

Ring til din tandklinik, hvis du har brug for hjælp. Vi har åben for telefonisk rådgivning mandag-fredag kl. 8-15. Vi kan også aftale en video-konsultation, hvis der er brug for det. Find kontaktinfo på din tandklinik her.

BRUG MUNDBIND

Du skal huske at bruge mundbind, når du besøger os på tandklinikken. Børn under 12 år er undtaget.

BEGRÆNS ANTALLET AF BESØGENDE

Under tiden med restriktioner har vi erfaret, at børnene finder en større ro og tryghed, når de kun ledsages af et enkelt familiemedlem. Vi anbefaler derfor, at I kun møder op én pårørende. Hvis behovet er der, og andet ikke kan lade sig gøre, er begge forældre og søskende selvfølgelig stadig velkomne.

RING AFBUD HVIS DU HAR SYMPTOMER

Ring afbud og bliv hjemme, hvis du eller nogen i din husstand har symptomer på COVID-19 (feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine og muskelømhed).
Hvis dit barns behov er akut, for eksempel i forbindelse med tandpine: Ring til din tandklinik og hør, hvordan vi kan hjælpe.

RING AFBUD HVIS DIT BARN ER HJEMSENDT FRA SKOLE/DAGINSTITUTION

Ring afbud og bliv hjemme, hvis dit barn er sendt hjem på grund af et Corona-udbrud. Ring og få en ny tid, når dit barn er raskmeldt.
Hvis dit barns behov er akut, for eksempel i forbindelse med tandpine: Ring til din tandklinik og hør, hvordan vi kan hjælpe.

SMITTET MED CORONA-VIRUS ELLER KARANTÆNERAMT?

Er dit barn smittet eller i karantæne og har brug for akut tandbehandling, skal du kontakte din tandklinik. Find kontaktinfo på din tandklinik her.

Vi vil i første omgang forsøge at hjælpe medicinsk med for eksempel smertestillende medicin eller antibiotika, indtil dit barn er rask eller ude af karantæne.

GENEREL INFORMATION OM CORONA-VIRUS FRA AARHUS KOMMUNE

På Aarhus Kommunes hjemmeside får du seneste nyt om coronavirus fra Aarhus Kommune. Følg med i udviklingen på aarhus.dk/borger/corona.